Wartownik i podoficer będzie wiedział, że przyjedziecie. Pokierują Was.
Samolot prezydenta rozbił się
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
Samolot prezydenta rozbił się
Wygląda na to że nikt nie przeżył:
http://www.tvn24.pl/-1,1651562,0,1,s...wiadomosc.htmlO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
-
-
[*]Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
poczekajmy na oficjalne informacje
może ktoś przezyłprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
-
Już potwierdzili, że nikt nie przeżył.Zamieszczone przez piotrek_gdypoczekajmy na oficjalne informacje
może ktoś przezył
[*]O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
tragedia dla całego kraju
wszystkie większe stacje w polsce już wiedzą + bbc , cnn jeszcze nic nie napisał
Komentarz
-
-
-
[*] MASAKRA[*]Polonez1,3>Tico0,8>Fiat126p0,65>Fabia1,4>OctaviaTourPlus1,9TDI>VWGolf41,9TDI>SeatCordoba1,4>OctaviaTour1,8T20V by Ali
Komentarz
-
w ruskich mediach też nic nie am gazety telewizja... cisza.[*]BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
[*]Jestem oazą spokoju... pierd... ku..., zajebiście wyluzowanym kwiatem lotosu na tafli jeziora.
Komentarz
-
za 30 lat odtajnią akta z dochodzenia :twisted:Zamieszczone przez blackrsw ruskich mediach też nic nie am gazety telewizja... cisza.[*]
Komentarz
-
to chyba największa tragedia lotnicza w Polsce od lat...po podaniu wiadomości w TV praktycznie sieci tel zostały zablokowane...ludzie chyba z niedowierzaniem dzwonili do znajomych :?
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
TVN 24 pokazał zdjęcia zostały tylko kawałki samolotu. Podobno 130 osób czyli wszyscy. Masakra.Polonez1,3>Tico0,8>Fiat126p0,65>Fabia1,4>OctaviaTourPlus1,9TDI>VWGolf41,9TDI>SeatCordoba1,4>OctaviaTour1,8T20V by Ali
Komentarz
-
-
-
-
Wygląda na to, że większość generałów broni było na pokładzie :shock:Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
Takie sytuacje dają do myślenia, przez pierwsze 15 minut nie ogarniałem tego a teraz to już sam nie wiem... :cry:Synu dowiedz się czego robić nie potrafisz i nie rób tego...
Komentarz

Komentarz